Η συνταγή
Σπανάκι, μυρώνια, καυκαλήθρες,σέσκουλα και φρέσκα μυρωδικά,χωριάτικο αλεύρι και χωριάτικο λευκό τυρί, ελαίολαδο και λίγο μηλόξυδο.
Ανοίγεις το φύλλο με υπομονή και δύναμη ανακατεύεις με φροντίδα και ψήνεις.
Το Μυστικό
Ισορροπία δική σου και των υλικών.
Εμπιστοσύνη στην φύση , σε εσένα και στον άλλον.
Φαντασία και όρεξη για πειραματισμούς.
Αγάπη.
Κάπως έτσι φτιάξαμε την Laika και δημιουργούμε εμείς, χωρίς κανόνα, οτιδήποτε περνάει από τα χέρια μας.