viki

Βίκυ

Share
FacebookTwitterPinterest

 

 

2
Σαλάτα με φασόλια adzuki

Yλικά:
Φασόλια adzuki
Τριμμένο καρότο
Λίγο αλάτι
Σταγόνες ελαιόλαδου

Όταν θέλω να δω τα πράγματα πιο καθαρά μαγειρεύω φασόλια, ως εκ τούτου τα μαγειρεύω αρκετά συχνά!

Τα ωμά καρότα προσθέτουν ζωντάνια και το ελαιόλαδο δίνει νότες ευγένειας στη γεύση.

Δεν είναι όμως μόνο τα υλικά που κάνουν αυτή την συνταγή ξεχωριστή αλλά το μείγμα των πληθωρικών της γεύσεων που βοηθά στην καθαρότητα της σκέψης.

Αγαπώ το κρασί και βρίσκω ιδιαιτέρως ελκυστικά τα φασόλια!

Οπότε και σας προτείνω να τα δοκιμάσετε με ένα ποτήρι αρωματική Μαλαγουζιά.

333

57

4 (1)

5

111111